Haber

Suyu kaçan çorbanın çaresi bayat ekmekte! Kıvamı saniyesinde tutacak

LinkedinFlipboardE-postaLinki KopyalaYazı TipiSıcak ve soğuk olarak alternatifleri bulunan çorbaları pişirirken kıvamını doğru ayarlamak çok önemlidir. Özellikle ramazan ayında mutfaklarda en çok pişen yemeklerden biri olan çorbaları yaparken dikkat etmeniz gereken birkaç püf noktası var. Peki çorba nasıl ideal ölçüde koyulaştırılır? Kıvamlı çorba yapmanın püf noktalarını haberimizde anlattık.

Haber Kaynak : MILLIYET.COM.TR

“Yayınlanan tüm haber ve diğer içerikler ile ilgili olarak yasal bildirimlerinizi bize iletişim sayfası üzerinden iletiniz. En kısa süre içerisinde bildirimlerinize geri dönüş sağlanılacaktır.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Full HD Film izlededektiforganik hit botudeyneytmey boynuystu veyreyn siyteyleyr